Jdi na obsah Jdi na menu
 


Prvomájový mlok

3. 5. 2018

Na svátek práce jsme se rozhodli nelenošit a uspořádat závody s názvem Prvomájový mLOK. Počasí nám vyšlo skvěle a od 8:45 se začaly po parkuru probíhat štěňátka. Pár tunýlků a skočky na zemi zvládli všichni hravě a abychom je mohli pustit hned domů, běžela štěňátka dva běhy za sebou. Naše kralupská štěňátka jsou ještě mladá, takže nebylo žádným překvapením, že je ta o půl roku starší předběhla, ale to nevadí, socializace je třeba a i Honzovo čtvrté místo z 10 štěňat je moc hezké, když jeho Eliáš byl nejmladším psím účastníkem. Gratulujeme.
Pak už se běhaly jumpingy staříků, začátečníků i pokročilých a následně agility ve stejném pořadí. Z našich bednových úspěchů můžeme podtrhnout:

1. místo Káji a Roxy v kategorii staříci M
1. místo Káji a Hardyho v kategorii začátečníci L
2. místo Šárky a Andyho v kategorii staříci S
2. místo Káji a Texe v kategorii pokročilí L
3. místo Míši a Míny v kategorii začátečníci S
3. místo Míši a Nexie v kategorii začátečníci L

Ani ostatní nám neudělali ostudu a tak děkujeme za reprezentaci ZKO Eliášovi, Párty, Devilovi, Dumince, Talimu, Jennifer, Apollovi, Sheile a Angie.
Za pěkné parkury děkujeme slečně Báře Jiránkové, za ozvučení a počítání výsledků firmě Fix Software.
Sponzoři akce byli chovatelská stanice Diamond Rush, krmiva Yoggies a fotografka Adéla Tůmová (jejíž fotografii naleznete všichni na svém diplomu). Děkujeme!

Kromě krásných pohárů a chutných granulek čekal na vítěze i ten lok. Možná dva, tři, záleží na kolik loků zvládnete vypít láhev vína. Také se rozdávaly mločí přívěsky a každé čtvrté místo dostalo místo brambory kokardu. Aby jim to nebylo líto.
 

Výsledková listina se nachází zde.


Fotky od Adél najdete zde: www.zonerama.com/Album/4309217

Kromě Adélky k nám dorazila i Veronika Pavlíková, která také nafotila krásné fotky, její album najdete zde: https://www.zonerama.com/vevepavlikovacz-foto/Album/4295167