Jdi na obsah Jdi na menu
 


První strachovské klání 5.3.2011

5. 3. 2011

....tak a máme za sebou první větší akci letošního roku. Díky nádhernému počasí a vynikající náladě většiny zúčastněných, si dovolím napsat, že se akce krásně vydařila. Pejskové se snažili, páníčci snad ještě víc! Leckterý pes - jakoby tušil, že nastala ta pravá chvíle ukázat, co v něm skutečně je - předváděl výkony přímo neuvěřitelné. A když se něco nepovedlo, vzali to všichni sportovně. Díky jednotlivým výkonům jsme si alespoň mohli udělat trochu přehled o tom, co je potřeba trénovat víc, na co se při výcviku zaměřit a jak by měly třeba i vypadat další výcvikové hodiny na cvičišti.

Ráda bych poděkovala všem, kdo pomáhali při organizaci a zasloužili se o hladký průběh celého závodu. Běla Dulovcová by mohla od minuty "pískat" ty nejvyšší zkoušky, Eva Kulhavá s Marcelou Šebkovou jsou nepřekonatelné v připravování cen a mňaminek, a aby nebyli zase jen "bezejmenný tým" - dovolím si poděkovat Marušce Hájkové, Lucce Černé, Terce Klesové, Katce Matulové, Danče Řimnáčové, Vladovi, Markovi a .....jestli jsem někoho zapomněla, napište, připíšeme ho červeně!

Takže, další akce podobného charakteru jistě zopakujeme. Pokud se vám závody líbily nebo máte jakoukoli připomínku, pište nebo rovnou na cvičáku řekněte, určitě se domluvíme....

P.S. - Protože máme poměrně málo fotek, pokud jste někdo fotil, pošlete fotky a přidáme je na stránky. Děkuji.

 

Výsledky

 

Fotografie najdete v rubrice "Fotografie - akce konané"