Jdi na obsah Jdi na menu
 


Archiv 2018

Příspěvky

Klokaní skok

10. 10. 2018

Na 7.10. jsme si připravili další agility závody. Tentokrát se jménem Klokaní skok. Možná někdo uhodl, že jde opět o ukryté slovo LOK a bude se soutěžit o lahvinky vína. :) Počasí nám přálo, bylo to na tričko, někteří běhali i v kraťasech, takže za počasí tam nahoru děkujeme, spokojenost. Jako rozhodčí jsme tentokrát pozvali Simču Vondráčkovou a když bych měla mluvit za sebe, tak její parkury se mi dnes opravdu velmi velmi velmi líbily. Začali jsme se štěňátky, které jsme hned vyhlásili a pustili domů. Následovali Staříci, Začátečníci a Pokročilí. Pět minut po třetí už jsme měli odběháno, uklizeno a přešlo se k vyhlašování součtů. Z našich agiliťáků jsme měli radost, byli úspěšní i v jednotlivých bězích i v součtech. Pokud jde o součty, tak gratulujeme za tato umístění:

1. místo - Danča Hájková a Agnes (staříci L)

2. místo - Kája Pincová a Párty (štěňata)
2. místo - Danča Hájová a Fíbí (začátečníci M)
2. místo - Bela Vaňková a Nexi (začátečníci L)
2. místo - Kája Pincová a Roxy (staříci M)

3. místo - Míša Šindelářová a Devil (štěňata)
3. místo - Míša Baborová a Mína (začátečníci S)
3. místo - Kája Pincová a Tex (pokročilí L)
3. místo - Míša Šindelářová a Sheila (staříci M)

Zvuk a výsledky nám, jako každý rok, zajistila firma Fix software s.r.o., děkujeme. Také děkujeme za chutné granulky a konzervy firmě Yoggies s.r.o. a chovatelské stanici Diamond Rush za krásné poháry. Nějaké fotky nafotila naše skvělá předsedkyně, ty už jsou k prohlédnutí v naší galerii. Další várku krásných fotek očekáváme brzy od profesionální fotografky Adély Tůmové, sledujte její facebookovou stránku, aby Vám žádná z fotek neunikla. Zatím jen mini ochutnávka její práce, na zbytku fotek se pracuje. Výsledková listina zde.

Děkujeme za přízeň a v květnu naviděnou. :) 

texacek.jpg

 

Prvomájový mlok

3. 5. 2018

Na svátek práce jsme se rozhodli nelenošit a uspořádat závody s názvem Prvomájový mLOK. Počasí nám vyšlo skvěle a od 8:45 se začaly po parkuru probíhat štěňátka. Pár tunýlků a skočky na zemi zvládli všichni hravě a abychom je mohli pustit hned domů, běžela štěňátka dva běhy za sebou. Naše kralupská štěňátka jsou ještě mladá, takže nebylo žádným překvapením, že je ta o půl roku starší předběhla, ale to nevadí, socializace je třeba a i Honzovo čtvrté místo z 10 štěňat je moc hezké, když jeho Eliáš byl nejmladším psím účastníkem. Gratulujeme.
Pak už se běhaly jumpingy staříků, začátečníků i pokročilých a následně agility ve stejném pořadí. Z našich bednových úspěchů můžeme podtrhnout:

1. místo Káji a Roxy v kategorii staříci M
1. místo Káji a Hardyho v kategorii začátečníci L
2. místo Šárky a Andyho v kategorii staříci S
2. místo Káji a Texe v kategorii pokročilí L
3. místo Míši a Míny v kategorii začátečníci S
3. místo Míši a Nexie v kategorii začátečníci L

Ani ostatní nám neudělali ostudu a tak děkujeme za reprezentaci ZKO Eliášovi, Párty, Devilovi, Dumince, Talimu, Jennifer, Apollovi, Sheile a Angie.
Za pěkné parkury děkujeme slečně Báře Jiránkové, za ozvučení a počítání výsledků firmě Fix Software.
Sponzoři akce byli chovatelská stanice Diamond Rush, krmiva Yoggies a fotografka Adéla Tůmová (jejíž fotografii naleznete všichni na svém diplomu). Děkujeme!

Kromě krásných pohárů a chutných granulek čekal na vítěze i ten lok. Možná dva, tři, záleží na kolik loků zvládnete vypít láhev vína. Také se rozdávaly mločí přívěsky a každé čtvrté místo dostalo místo brambory kokardu. Aby jim to nebylo líto.
 

Výsledková listina se nachází zde.


Fotky od Adél najdete zde: www.zonerama.com/Album/4309217

Kromě Adélky k nám dorazila i Veronika Pavlíková, která také nafotila krásné fotky, její album najdete zde: https://www.zonerama.com/vevepavlikovacz-foto/Album/4295167